protecciocivil@vacarisses.cat
93 828 04 04
Más Info en el
Protecció Civil Vacarisses
 
-----SERVEIS EFECTUATS
 
 

FESTES MAJORS A VACARISSES

 
 

Diversos serveis preventius durant les Festes Majors realitzades per les AA.VV. de Vacarisses, així com la Festa Major d'Estiu de Vacarisses.

 
 

CURSA DE LA CAMPANA

 
 
7a edició de la Cursa de Muntanya de Vacarisses. Control en els punts de pas dels corredors.
 
 

FESTA MAJOR PETITA

 
 
Control acces i serveis preventius en les diferents activitats programades.
 
 

ACTIVACIÓ PLA NEUVAC

 

Activació Pla NeuVac. Ha estat nevant durant tota la nit a Vacarisses. Durant tota la nit, s'ha estat col·laborant amb els diversos equips de Policia Local, Brigada Municipal, juntament amb el Regidor d'emergències, perquè el matí del dissabte fos el més transitable possible.

 

RUA DEL CARNESTOLTES

 

Servei a la Rua del Carnestoltes, de control en activitats de gran afluència de públic, acompanyant de les carrosses de sa Majestat durant el recorregut pel nucli urbà.

 

FESTA DELS ROMEUS-MONISTROL

 

Festa del Romeus a Monistrol de Montserrat. Es cubreix un servei en un espectacle amb afluència de públic. Cubrint diferents punts del municipi col·laborant amb la Policia Local.

 

CAVALGADA DE REIS

 

Servei a la Cavalgada dels Reis, de control en activitats de gran afluència de públic, acompanyant de les carrosses de ses Majestats els Reis d'Orient durant el recorregut pel nucli urbà i per can Serra.

 

FIRA DE NADAL

 
 

Protecció Civil va participar a la Fira de la de Nadal 2015.

 
 

FESTA DE LA MARATÓ TV3

 
 

Un any més, Protecció Civil ha participat a la festa de la Marató a Vacarisses, que recapta fons per La Marató de TV3, enguany dedicada a les malaties del cor. Com ja és habitual, hi hem col·laborat montant un rocodrom

 
 

MES DE LA GENT GRAN

 
 

Aquest es el mes de la Gent Gran a Vacarisses on es fan diverses activitats pels mes grans del poble.